miercuri, 11 martie 2015

https://www.facebook.com/RaduCinamarro/posts/764272623642646

Dupa ce am citit acest articol Batranica din Brasov care nu a intalnit nici macar un OM...  ma intreb si eu oare chiar e posibil sa nu mai existe asa nici macar UN OM in tot acel oras mare? Nu pot sa fiu ipocrita si sa spun ca eu as fi facut eu as fi intrebat, pot doar sa ma intreb pe mine insami daca as fi avut intr-adevar curajul sa ma duc la acea batranica sa ii aflu povestea.... In momente asemanatoare va spun sincer gandul meu zboara la o singura persoana, opris.ionicaviorica . Nu o cunosc personal, dar e un OM in adevaratul sens al cuvantului! Daca ea ar fi vazut-o atunci pe batranica, acum bunicuta aceea ar mai fi fost inca in viata!
Ma incearca sentimente contradictorii sincer sa va spun... Pe de o parte o ura teribila pentru tot ceea ce a ajuns omul "modern", pe de alta parte, oameni ca DOAMNA VIORICA imi redau speranta in omenire...

4 comentarii:

  1. Multumesc draga mea pentru apreciere...si crede-ma ca sunt un pachet de nervi,stiind cum a sfarsit acea batranica ...si mai nou un batranel de 83 de ani dupa ce a fost la fel externat...De ce suntem indiferenti?De ce judecam fara sa incercam macar sa aflam motivul pentru care...?E trist,si imi e frica de lumea asta rea....e lumea in care vor creste ai nostrii copii...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da.... din pacate asa este! Si mie imi este teama de lumea asta... Imi este teama ca ai mei copii vor fi niste inadaptati intrucat eu nu-i pot educa in spiritul acesta had, fad si lipsit de orice etica si empatie... eu ii educ exact asa cum am fost si eu la randu-mi - cu credinta in frumos, in bunele maniere, in politete si mai presus de toate in bunatate... sper sa nu le fac un rau si sper sa inceapa tot mai multa lume sa se trezeasca si sa-si revina din "somnul cel de moarte, in care ne-adancira barbarii de tirani" (cred ca e pentru prima data cand am inteles in sfarsit sensul acestor cuvinte.... :( )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu inteleg de ce am ajuns sa copiem pe cei din afara numai la rele? Fiind putin mai invarsta imi aduc aminte cum ne uitam la filme sau ascultam stirile externe si ne miram cand auzeam grozavii de genul asta,iar acum, dupa ce ne-am rasculat toti si am cerut democratie,am ajuns sa fim noi subiectele negative pt altii. :( pacat!

      Ștergere