luni, 19 mai 2014

Magazin Miere Sabadus

Buuuun! Din nou avem mucisori si tusim… norocul nostru este ca cel mic nu face des febra…
Inainte, de cate ori racea unul dintre copii incepeam sa caut ca nebuna pe internet, ce are copilul, ce sa-i dau, si daca nici atunci nu ma declaram multumita, fugeam la mama si ea imi spunea frumos “Mama, nu mai indopa copiii cu tot felul de medicamente”( care mai de care mai fistichiu denumite)”daca ii doare in gat, ia niste miere si cu o lingurita pe zi, o sa ii faci bine, sa le pui sosetute cu otet cand au febra sau un cartof cu spirt la gatut”. Le-am incercat pe toate si slava Domnului pana acum toate au tinut. De curand am aflat ca cea mai buna miere era chiar la un click departare de mine, si anume aici: magazin.mieresabadus.ro. Acum nu mai trebuie sa strabat cu “pe jos-ul” orasul intreg, pentru ca aici la mine exista decat un singur magazin cu miere “adevarata”.  Recomandarea pentru acest magazin am primit-o de la o mamica (de incredere) careia ii multumesc. Nu am mai comandat niciodata alimente online asa ca urmatorul pas logic era sa ma documentez despre acest site si produsele pe care le comercializeaza. Asa ca am tastat “google.ro” si cu incredere am scris “miere sabadus”. Printre rezultatele afisate se aflau si doua filmulete:







Mi-a placut ce am auzit acolo, asa ca mi-am continuat drumul si m-am oprit la pagina oficiala: http://www.magazin.mieresabadus.ro/ . O adresa simpla, usor de retinut si de scris :P, fara liniute, fara alte artificii, cum am inteles ca sunt si produsele dansilor. De indata ce pagina s-a incarcat am fost intampinata de un portret de familie, ceea ce imi da un plus de incredrere, deoarece si dansii au copii mici si deja stiu (si pot sa fiu sigura) ca toate produsele sunt asa cum am spus NATURALE. Nu ai cum sa te incurci pe site; totul este bine organizat. In partea de sus  pe langa acele campuri “obligatorii” (prima pagina, blog, contact etc.) exista si campul “livrare si plata”, deci foarte usor de “ochit”. In partea dreapta gasim produsele, fiecare in categoria lui.
Trebuie sa recunosc ca pana in momentul de fata eu am folosit decat mierea “in scopuri medicinale”, dar aici pe site am gasit ceva care mi-a atras atentia. Intrucat sunt mama a doi copilasi hiperenergici (nu stiu daca sunt chiar asa, dar eu ii alint cu “monstruleti”, “balauri” sau “viermuci” ;) ), termenul energizant natural m-a atras din prima.
Vreau sa mai incerc si tinctura de propolis. Admit si de data aceasta ca desi auzisem de ea, nu stiam la ce anume se foloseste cu exactitate. Am facut cercetari si iata ce am gasit:
“Cazuri in care tinctura de propolis vindeca sau amelioreaza:
- Toate bolile interne infectioase care duc la stari febrile se trateaza cu 30 picaturi pe zi.
- La menopauza, timp de un an, 10 picaturi zilnic.
- La inflamarea prostatei, zilnic 30 picaturi.
- La hipertensiune, zilnic 30 picaturi, pana la vindecare.
- La inflamarea rinichilor si ficatului, zilnic de doua ori cate 40 picaturi, puse intr-un pahar cu 100 ml apa calda. Pana la vindecare.
- La angina, faringite, gripe sau pentru evitarea unor complicatii, zilnic de doua ori cate 40 picaturi, puse intr-un pahar cu 200 ml apa calda si zilnic de mai multe ori, gargara.
- In cazul ulcerului de stomac sau enterite, zilnic 40 picaturi puse in 100 ml lapte cald. Se bea pe stomacul gol.
- Bataturile, cheratitele se trateaza astfel: inainte de culcare se imbiba o bucata de vata in tinctura de propolis si se aseaza pe locul dureros, ziua se poate folosi alifia de propolis (Atentie, cheratitele raman inca dureroase zile intregi).
- La afectiunile pielii, daca pacientul suporta spirtul, locurile bolnave sunt frecate cu tinctura de propolis. Afectiunile dispar repede (in cazul cand spirtul nu este suportat, propolisul trebuie amestecat intr-o crema).
- Dupa barbierit, ne spalam pe fata, in 100 ml apa calda adaugam 40-50 picaturi de tinctura de propolis.
- In cazul TBC pulmonar, de trei ori pe zi cate 30 picaturi intern, si saptamanal, de doua ori se fac inhalatii cu 100 picaturi de tinctura de propolis la litru de apa fierbinte.
- Omul beat se poate trezi din betie daca ia 50 picaturi tinctura de propolis in 100 ml apa rece.
- In boli micotice intre degete, locurile bolnave sunt unse cu tinctura de propolis.
- La dureri de stomac, se recomanda 50 picaturi tinctura de propolis in 100 ml apa. Durerile dispar repede. Compozitia este recomandata si in cazul parazitozelor intestinale, zilnic de doua ori, pe stomacul gol” .
 Dar primul lucru pe care il voi comanda va fi sirop de catina . Dupa cum am mai spus, am doua comori si intr-adevar au imunitatea cam scazuta… De exemplu cel mic dupa o saptamana de gradinita, 2 le sta acasa cu tuse, mucisori si ocazional, febra… Asadar este un “must”! M-am documentat si in legatura cu acest aspect si cred ca voi face alegerea corecta! Este cunoscut deja faptul ca siropul de catina ajuta la cresterea imunitatii si nu are rost sa distrugem stomacelele copiilor nostri cu medicamente care mai de care, in special atunci cand natura ne ofera tot ce are mai bun pentru a ne proteja cele mai de pret comori!

5 comentarii:

  1. Uu, miere! Sună bine şi delicios, plus că are o gramadăăăă de beneficii :3

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ador mierea! ... Insa fetita mea o primeste strict ca pe medicament... zice ca e prea dulce :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. îmi place la nebunie în ceai/limonadă.. În rest, recunosc, nu prea o folosesc :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumim pentru increderea acordata si pentru acest articol.
    Rezultatele care au fost ?

    RăspundețiȘtergere