luni, 28 iulie 2014

Scrierile prietenilor mei..

     Da, m-am decis ca de maine sa-mi ajut prietenii (si nu numai pe ei, ci pe oricine mai vrea)! Cunosc multe fete care au talent la scris, sau pur si simplu adora sa scrie dar nu au cum, nici unde sa-si faca cunoscute povestile. N-oi fi eu un mare, cunoscut blog (^^)' dar daca cineva imi oferea si mie sansa aceasta cand aveam 15-16 ani ar fi insemnat mult, foarte mult! Asadar (si prin urmare, voba aceea) de mainie voi posta cate un capitol din povestile prietenilor mei. Le veti gasi pe toate, frumos ordonate la rubrica... "Scrierile prietenilor mei".(cat de inventiva, stiu -_-) 
     Nu stiu cu ce ajuta real si palpabil chestia asta, dar psihic sigur ajuta. Daca si voi aveti ceva scris si ati incerca sa o "aruncati in lume" dar va e teama de reactiile necunoscutilor, va iau sub aripa mea sub chip de anonim ;). Nu va promit faima sau recunoastere publica, dar macar pentru cativa oameni veti deveni cunoscuti, pe altii ii veti incanta cu povestile voastre, ii veti face sa lacrimeze sau sa cada sub scaun de ras, si credeti-ma, nimic nu se compara cu sentimentul cand citesti primul comentariu cu ''vai ce mi-a placut si cat am ras" sau "Vai chiar m-ai speriat..." va zic din proprie experienta. Am decat doua mari cerinte la voi: 
1. nimic, nici macar o poveste sa nu contina scene +18, toate scenele de genul acesta le imbracati in haine decente ;) (acum precum Gilderoy Lockhart din Harry Potter, ma voi lauda singura 'daca mi-ati citit povestile va veti da seama ce am vrut sa zic') 
si
2. va  rog sa intelegeti si sa retineti ca sunt si eu la fel de necunoscuta ca voi, deci nu veti deveni faimosi peste noapte ;).
    Nu va voi stresa cu gramatica sau modul de a scrie, daca va fi ceva de zis va asigur ca cititorii o vor face, decat acolo unde este cazul (eu am cei mai tari cititori si cei mai indulgenti, pe mine nu m-au tras niciodata de urechi, desi uneori chiar aveau de ce :P... bine poate ceva mai des decat uneori ...) Nici nu va voi cere anumite genuri. Puteti scrie fanficuri, sau romane, sau poezii, orice vreti voi. I'm here only to help ^^

Prima poveste ii apartine unei bune prietene care se va semna SuJa. Ea este Alexandra, o tanara domnisoara, prietenoasa si mereu vesela si o buna scriitoare. Momentan va scrie doar in engleza si daca va vrea, cat de curand le va traduce si in limba romana... daca nu, o voi face eu :)).    

3 comentarii:

  1. Este o idee de laudat,mi-a placut si voi fi unul dintre citirorii vostri

    RăspundețiȘtergere
  2. Vaaaaaiiii! Mai multă lume care scrie, mai multe poveşti, mai multe idei! <3 Me gusta!

    RăspundețiȘtergere